Arca Noah Espaņa 
Andalucia Registry of Associations
Charity No. 8517
Entidad Inscrita en el Registro de
Asociaciones de Andalucia No. 8517
CIF NIF G93145134

x
 
NaamHero .
Status
GeslachtMannetje
RasJack russel x
HerkomstSpanje
VerblijfSpanje
Geboren10-2-2013
GecastreerdJa
Kan bij hondenJa
Kan bij katten(Nog) niet bekend
Kan bij kinderenJa
Prijs300 euro
 Tina was aan het wandelen met haar honden toen plots een van haar honden iets opmerkte.
Ze zag dit kleine hondje dat helemaal stijf en onder het bloed onder de struiken lag.
Ze dacht dat het dood was.
Ze wilde het opnemen toen ze merkte dat zijn ogen bewogen. Hij was nog steeds in shock en helemaal stijf. Zo snel ze kon ging ze naar de urgentie van de dierenkliniek. De dierenarts gaf hem paar injecties tot hij stilaan weer begon, te bewegen. Hij had verschillende bijtwonden, waarschijnlijk aangevallen door wilde honden. Zijn maag was doorboort, zijn testikels afgerukt. Het was verschrikkelijk en enorm pijnlijk. De dierenarts heeft hem onmiddellijk geopereerd. Drie uur en 3 operaties later leefde het arme dier gelukkig nog. Ze wilden hem laten inslapen maar ik heb gevraagd of hij kans maakte. Wij zouden de kosten betalen. Nu na een badje en een paar dagen in het dierenhospitaal is hij thuis bij ons. Hij krijgt nu alle zorgen en liefde die hij nodig heeft.

Hij is nog een beetje bang naar mensen toe, niet meer naar ons toe omdat hij ons nu kent. Andere honden zijn ook geen probleem, hij heeft een rustig en lief karakter.
We zoeken een baasje die een beetje tijd heeft en wat geduld in deze jongen kan steken. We weten zeker als we zien hoe hij nu al is vooruit gegaan dat dit helemaal gaat goed komen.

Zijn bloedtesten waren negatief.
 Aanvraag adoptie op afstand
 terug naar overzicht
Arca Noah Espaņa wordt gesponsord door:

Spaanse Recepten