Arca Noah España 
Andalucia Registry of Associations
Charity No. 8517
Entidad Inscrita en el Registro de
Asociaciones de Andalucia No. 8517
CIF NIF G93145134

x
 

hoe omgaan met het verlies van je adoptie hondje

Waarom, nee geen broodfok geen dieren handel ,wat dat krijgen we soms naar ons hoofd geslingerd van domme mensen, mensen die alleen maar uit zijn om mensen het leven zuur te maken van diverse organistie , die niks ander te doen hebben dan hun tijd te verdrijven dan uren en uren van achter hun scherm veilig weg, mensen te pesten en bedreigen om hun eigen frustraties een plaats te kunnen geven zodat ze zich toch goed kunnen voelen . Terwijl ze zelf geen nota doen!!! Wat dan ook jammer is dat vele organisatie te kampen hebben met dit soort van rotte appels. Maar zo zit de wereld jammer genoeg in elkaar.


Maar gelukkig weten 99% van de mensen wel beter.99% van de adoptanten hebben ook een hart voor dieren en daarom dat ze ook bewust de keuze hebben gemaakt om te adopteren. Ik hoor ook vele verhalen van andere organisatie die hun hart op de juiste plaats zitten, maar ook te kampen hebben met dit handvolle verbitterde mensen


Wij werken met opvang gezinnen al zoveel jaren .
Mensen die dit doen op vrijwillige basis, tussen hun werkuren door ,tussen hun gezinsleven door.
Wij werken met een liefdevol team ,die ook tussen hun werkuren hun gezinsleven, dit als vrijwilligers werk doen.
Vele grote lokale asielen hier hebben nood aan kleine opvang gezinnen om de baby`s de weerloze kleintjes onder te brengen, in de asielen zitten de grote volwassen hondjes.
Pups in een asiel is altijd meer risico.
Daarom werken wij ook samen met kleine lokale organisatie , die nood aan opvang gezinnen hebben voor de kleintjes die in de meeste slechte omstandigheden gevonden worden daar kunnen wel helaas boek overschrijven.
Vergeet niet dat deze opvang mama of papa`s daar heel veel tijd heel veel liefde heel veel geduld insteken, om later door u geadopteerde hondje het zo goed mogelijk over te dragen. Wat niet altijd met respect behandeld wordt.
Er heerst Parvo Corona Distemper, niet alleen hier bij ons maar overal Belgi� Nederlands komt dit even veel voor, daarom plaatsen wij de kleintjes in aparte opvang gezinnen.
Helaas zijn wij niet God en slaagt ook het noodlot bij ons wel een toe dat pups ziek worden zelfs na enkel vaccinaties. Parvo is virus en muteert keer op keer .
Ze zijn medisch nog niet zo ver om voor elke gemuteerd virus een vaccinaties uit te vinden, wij vernieuwen zo goed mogelijk alle vaccinaties in samen spraak met onze dierenartsen.
Vergeet niet als een pup of nestje overlijd, dat het verdriet ook even erg is voor de opvang gezinnen die daar weken al voor zorgen, als voor u als adoptant.
Wij hebben daar geen schuld aan nog de opvang ouders, nog de dierenkliniek.
Wij doen enkel ons best om elk diertje dat binnenkomt zo goed mogelijk te verzorgen , alles te geven wat ze nodig hebben, maar soms is het lot anders.
Dat is zo met mens en dier.
Waarom sterft een baby na de geboorte?
Wij kunnen ook geen antwoord geven waarom sterft plots mijn pup mijn adoptie hondje.
Wij maken kosten zodra een hondje binnenkomt , ontworming check up krijgen vaccinatie boekje vaccinaties chip voeding pupetjes tegen vlooien en teken, ze krijgen kip rijst en noem maar op , dit kost ook voor ons geld, komst dan toch plots een nestje te overlijden, mensen krijgen de helft van de adoptie bijdragen terug, of mogen een ander hondje uitkiezen, daar help je tenslotte ook een diertje mee.
Wij maken maandelijks kosten, die moeten betaald worden, alle opvang gezinnen moeten voorzien worden van alles wat de diertjes nodig hebben, dit komt niet uit de lucht vallen.
Mensen zijn soms onbegrip vol net of wij zijn criminelen die een moord hebben begaan.
Als jullie of netjes en met respect behandelen doen wij dit ook .
Ook wordt ons dikwijls gevraagd om prive nrs van adoptanten door te geven , soms willen mensen contact maken met andere mensen uit het nestje. Daar moet toestemming aan de adoptant voor gevraagd worden.

Dit imdat
Arca noah respecteert uw privacy wat ook verplicht is als organisatie . Door ondertekening van dit contract stemt de adoptant ermee in dat Arca Noah zijn persoonsgegevens verwerkt in een bestand dat enkel voor legitieme doeleinden binnen het internationaal kader waarbinnen Arca noah opereert, zal worden gebruikt .
Arca Noah España wordt gesponsord door:

Advocaat bureau AEG

Alhaurin el Grande 952491125

Baviera Property Management