Arca Noah España 
Andalucia Registry of Associations
Charity No. 8517
Entidad Inscrita en el Registro de
Asociaciones de Andalucia No. 8517
CIF NIF G93145134

x
 

transporten adoptie hondjes update

Zoals iedereen ondertussen weet, het Corona virus gooit roet in het eten, Op moment is er geen transport mogelijk nog over de weg, nog per vliegtuig vervoer.

We zijn bezig met een mogelijk weg transport Fabiene van een andere organisatie ( heeft veel ervaring hiermee ) helpt mij hierbij , en in overleg met haar zijn we er volop mee bezig, wij zitten niet stil!!!! Super lief ... in tijd van nood moet je elkaar helpen. Maar op moment is er nog niks mogelijk, zodra er een mogelijkheid is en we krijgen papieren in orde kunnen we starten. Dit gaat tijd vragen qua papier werk, de auto is er en de licentie ook alsook de nodig chauffeurs hebben we ter beschikking . Maar de grens moet opengesteld worden, zodat transport over de weg mogelijk gaat zijn, daar hangt het vanaf ! De hondjes die in maart nog moesten vertrekken volgend met april zullen dan eerst ingeboekt worden, Er zal een punt in Belgi afgesproken worden, waar teamleden kunnen helpen . Hoe dit gaat gebeuren zal nog moeten besproken worden , alsook wanneer. Dus nog enkel weken geduld.
Daar hangt ook een heel zwaar prijskaartje aanvast ,want dit is niet goedkoop. Dus al deze factoren gaan een rol spelen . Zodra de vluchten terug kunnen doorgaan worden er ook vluchten ingezet , zo goed we kunnen.
Alle dieren worden heel goed verzorgd in de opvang.
Arca Noah España wordt gesponsord door:

Advocaat bureau AEG

Alhaurin el Grande 952491125

Baviera Property Management