Arca Noah España 
Andalucia Registry of Associations
Charity No. 8517
Entidad Inscrita en el Registro de
Asociaciones de Andalucia No. 8517
CIF NIF G93145134

x
 

Weblog

Kirk


15-2-2020 Meet my new sister!
Hallo allemaal, weer al een tijdje geleden dat ik iets heb geschreven. De tijd gaat ook zo snel en we doen zoveel leuke dingen samen dat ik mijn baasjes soms moet helpen herinneren om nog iets op mijn blog te zetten. Groot nieuws, want ik heb afgelopen zomer een zusje erbij gekregen!!! Joepie!! Ze heet Maika en is het kindje van een papa en mama gered uit de broodfok. De mama en papa hebben een geweldig leven nu bij een Vlaams gezin waar ze alle liefde krijgen. En Maika mocht bij ons komen wonen! Wat een pret hebben wij al gehad samen. Baasje noemt ons soms “Jut en Jul”...zal wel iets goeds zijn want ze lachen dan naar ons.
Ik vind het wonen in België geweldig....maar eh, kunnen mijn vrienden in Spanje een beetje zon sturen...

3-5-2019 Joepie het zonnetje is terug!
Na een lange winter is het zonnetje weer terug! Ja, je kunt de hond uit Spanje halen, maar niet Spanje uit de hond...vanaf de eerste zonnestralen is Bodhi buiten te vinden. Lekker languit loungen in de zon. Van zodra de eerste regendruppels zich aanmelden staat hij meteen terug binnen :-)

24-7-2018 Hiep Hiep Hoera!
Wat gaat de tijd toch snel! Bodhi is alweer 2 jaar geworden. Hij is nog altijd een lieve schat van een hond. Hij doet niet liever dan ravotten met zijn vriendin Roxy (Blossom van bij Arca Noah) of lekker in de zetel liggen met het hele gezin. Desondanks zijn postuur denkt hij dat hij een schoothondje is en kan niet dicht genoeg bij/op ons liggen. Hij is een allemansvriend en de beide oma’s zijn helemaal gek op hem. Het is nooit moeilijk om even een doggysitter te vinden :-)

11-8-2017 Net 1 jaar!
Bodhi is pas (20 juli) 1 jaar geworden. Gevierd met een groot bot dat hij na het half op te knabbelen heeft begraven in de tuin voor noodgevallen. Hij begroet iedereen alsof hij ze zoooo erg gemist heeft. Het is een schat.

7-2-2017 Genieten van het leven
Bodhi (vroeger Kirk) heeft het geweldig naar zijn zin in België. Hij geniet van ravotten in de tuin, het bos of de hondenweide. Hondenschool is een uitdaging want al die andere hondjes zijn zoooo leuk dat hij alleen maar wil spelen. Opletten is nog niet zijn sterkste kant. Hij kent wel al: zit, pootje, af, wacht, kom....jaja, het begint te lukken. De podenco in Bodhi maakt dat het een uitdaging is om hem te laten volgen met wandelen maar we blijven oefenen. :-). Het is een schat met een groot hart. De eerste weken waren moeilijk want hij heeft last gehad van een parasiet en bacterie in zijn darmen. Gelukkig is dat allemaal weg nu. 3 weken geleden ook gecastreerd en dat heeft hij allemaal heel flink ondergaan.

17-11-2016 De kleine dondersteen
Bodhi (vroeger Kirk) is nu al een paar dagen bij ons en begint zich thuis te voelen. De dierenarts heeft hij ook al ontmoet en vond hij nog ok want hij kreeg er een koekje :-). Het is een dondersteen eerste klas die maar al te graag stiekem in de zetel gaat liggen of ervandoor gaat met de sloffen van de zoon. Zeer binnenkort gaan we ons gaan amuseren bij de hondenschool en dan zal hij zich wel moe spelen. Zijn vriendinnetje Roxy (vroeger Blossom) is ook aangekomen en het was een blij weerzien.
1-11-2016 Aftellen is echt begonnen!
We weten nu wanneer we je mogen ophalen op de luchthaven en het aftellen is officieel begonnen. Ons zoontje van 7 kan niet meer wachten :-)
Je bench met lekker zacht mandje en wat speelgoed ligt al op je te wachten. Bij aankomst zal je een nieuwe roepnaam krijgen - Bodhi.
Je vriendinnetje Blossom zal gelukkig 2 dagen na jou aankomen en dan kunnen jullie weer naar hartelust spelen.
Arca Noah España wordt gesponsord door:

Spaanse Recepten