Arca Noah España 
Andalucia Registry of Associations
Charity No. 8517
Entidad Inscrita en el Registro de
Asociaciones de Andalucia No. 8517
CIF NIF G93145134
RSIN 8275.01.043


x
 

Adoptie

ARCA NOAH ESPANA
Andalucia Registry of Associations
Charity No. 8517
Entidad Inscrita en el Registro de
Asociaciones de Andalucia No. 8517

Hoe gaat het in zijn werk een hondje te reserveren?

Overweging
Wie erover denkt een huisdier te nemen, dient naar onze mening rekening te houden met de volgende aspecten:
 • Een huisdier heeft aandacht nodig, dus dat kost tijd;
 • Een hond moet worden uitgelaten, ook als het minder mooi weer is.
 • Een huisdier kost geld, niet alleen het dagelijks voer, maar ook eventuele medische verzorging en belasting.
 • Ook een huidier heeft een eigen plek nodig in uw huis.
 • Uw huisdier dient ook tijdens uw vakantie verzorgd te worden.

 • Kortom een hondje is niet voor even maar heel zijn leven!

  Procedure adoptie
  Als U een hondje ziet op de website en je wil deze heel graag reserveren, vult U een adoptieaanvraag in. Adoptie is alleen mogelijk via onze website.
  Deze aanvraag komt in onze database. Wij nemen dan gelijk telefonisch contact met U op. Er worden wat puntjes doorgenomen en een woordje uitleg gegeven over de adoptieprocedure en de transportmogelijkheden.
  Mogelijkheid 1...
  Er kan dan een pre-reservatie plaats vinden. Wij vragen dan om 100 euro over te maken op Asociacion Arca Noah caixa Banco ES8621006892090200062875. Pre-reservatie en naam hondje vermelden.
  Dan kan het hondje zodra dit in orde is gereserveerd worden. Wordt dan in het blauw weergegeven op de website.
  U ontvangt een mail met het verzoek om binnen 8 dagen, het resterende bedrag over te maken van 260 euro. Alle info staat dan ook in de mail die U gaat krijgen na de reservatie.
  Als de volledige adoptiebijdragen zijn betaald wordt het hondje dan ook op geadopteerd in het rood op de site weergegeven. De adoptie is dan officieel.

  Mogelijkheid 2.... U bent 100% zeker van de adoptie. Dit gebeurt soms door mensen die eerder geadopteerd hebben en de organisatie kennen, dan kunt U gelijk de 360 euro adoptiebijdrage overmaken. Het hondje komt dan direct op geadopteerd.
  U moet echt 100 % zeker zijn dat U een adoptie wil aangaan en de financile middelen hebben om een hondje te kunnen adopteren.
  De opvang ouders mogen dan ook direct met de nieuwe adoptiefamilie contact opnemen. Er zullen wekelijkse updates volgen, tot het hondje klaar is voor vertrek, ook vragen kunnen dan gesteld worden.

  Transport
  Iedere adoptant wordt geinformeerd over de transportkosten. De transportkosten moeten betaald worden voor het vertrek. Dit zal aangegeven worden aan de adoptanten zodra hun hondje is ingeboekt, U zal daar ook een bericht over krijgen. Alle info die nodig is en wat U moet weten over de aankomst, welke voeding ect.. zal gemeld worden, zodat U zich goed kan voorbereiden.

  Kosten:Tranport / Adoptie
  De totale kosten zijn verzorging, voeding, paspoort, chip, entingen, bloedtesten, veiligheidstuigje, halsband voor honden 360,00 euro. De kosten van het transport zijn 100,00 euro als ze per vliegtuig komen en 125 euro met wegtransport.
  Het contract, dierenpaspoort en vaccinatiebewijs ontvangt U samen met het hondje. Ze zijn ook door ons voorzien van een veiligheidstuigje en nieuwe halsband.
  Alle hondjes zijn volledig in orde met alle vaccinaties, die verplicht zijn volgens de EU normen. Het eerste jaar zijn dan ook geen bijkomende vaccinaties meer nodig. Ze krijgen ook verschillende ontwormingen, en pippetjes tegen vlooien teken en de zandvlieg. Dit staat allemaal in hun EU paspoortje. Kennelhoest-vaccinatie geven wij niet, onze hondjes verblijven niet in kennels, enkel in gastgezinnen.

  Nazorg
  Over een adoptie denk je goed na het is niet zomaar iets, het is een levend wezentje dat recht heeft op bestaan, en waar wij ons als organisatie over ontfermen. Achter de schermen zijn wij met een team fostermama`s en veterinairs full time bezig. We verwachten dan ook respect naar iedereen toe. Ontstaat er toch een probleem dan mag U ons contacteren.

  Muchas gracias, Arca Noah team
  Caixa Banco
  Asociacion Arca Noah
  ES8621006892090200062875
  CIF NIF G93145134

  Alternatief: Adoptie op Afstand

  Voorbeeld van een overeenkomst





  Arca Noah España wordt gesponsord door:

  Home manager and rentals

  beautyline

  Advocaat bureau AEG


  dierenvoeding supermercado del campo

  centro veterinario Jubega

  ornishop coin

  Baviera Property Management