Arca Noah España 
Andalucia Registry of Associations
Charity No. 8517
Entidad Inscrita en el Registro de
Asociaciones de Andalucia No. 8517
CIF NIF G93145134

x
 

24 honden en 3 katten wachten op een nieuw thuis...


blijf ons steunenasociacion Arca Noah
Caixa banco Alhaurin el grande
ES86 2100 6892 0902 0006 2875
paypal xtlou1@gmail.com
Muchas Gracias

https://youtu.be/o4xB5k6JoII


bekijk het filmpje.29-3-2025
Teddy.-
Wat erg teddy was geadopteerd en zou vertrekken wegens omstandigheden kan het niet doorgaan. Wie heeft met spoed een mandje klaar staan?

EXTRA INFO ARCA NOAH VEILIGHEID VAN U HONDJE


LIEVE ADOPTANTEN VAN ARCA NOAH ,
NOGMAALS PROFICIAT MET DE ADOPTIE VAN JULLIE HONDJE.
MET DEZE MELDING WIL IK JULLIE EXTRA INFORMATIE GEVEN OVER HET AANLIJNEN VAN JULLIE HONDJE.
ELKE HOND HEEFT ZIJN EIGEN LEERPROCES. ALLES IS VREEMD VOOR HEN.
DAAROM VRAAG IK JULLIE DEZE INFO ZEKER OP TE VOLGEN.

1. GEBRUIK EEN ANTI ONTSNAPPINGTUIGJE VOOR JE HOND. DAAR KUNNEN ZE ZEKER NIET UIT ZIE FOTO`S NR 1

2.GEBRUIK GEEN FLEXLIJN! zie foto 2 ALS JE DEZE LAAT VALLEN SCHRIKT JE HONDJE EN GAAT DIE OP DE LOOP. DE FLEXILIJN BLIJFT ACHTER JE HONDJE HANGEN EN MAAKT VEEL LAWAAI. DAARDOOR BLIJFT JE HOND VERDER EN VERDER LOPEN. GEBRUIK DEZE NIET !!!!!

3.DOE JE HOND EEN HALSBAND AAN MET EEN GESP SYSTEEM ZIE FOTO 1.2.3 ZO KAN DIE ZEKER NIET OVER HET HOOFD UITGAAN.

4.GEBRUIK DUBBELE LIJN ZIE FOTO`S


[meer..]

31-7-2030
 

Arca Noah is het Spaans voor ark van Noah, en is de naam die we gekozen hebben voor onze organisatie ter opvang en (her-)plaatsing van honden .
De naam is afgeleid van de Ark van Noah. Wij wonen sinds 1999 in Zuid Spanje en werken met diverse organisaties samen. Deze organisaties zijn een doorgangskanaal geworden voor verlaten, verwaarloosde, zieke en gewonde honden en soms katten.

Wij helpen deze organisaties om deze kansloze dieren aan een huisje te helpen. Alle organisatie waar wij mee samen werken hebben een erkende licentie. En staan geregistreerd bij Andalucia Registry of Associations.Alle onze dieren zijn volledig medisch goedgekeurd voor ze vertrekken. In oktober 2008 is de organisatie Arca Noah van start gegaan, mede dankzij de vruchtbare samenwerking met diverse instanties en organisaties en de toenemende adopties in de loop der jaren. Bekijk ook eens dit filmpje om een indruk te krijgen van de werkzaamheden bij Arca Noah.
We hebben sinds we begonnen zijn voor meer dan 10.000 dieren een huisje gevonden. 2008 okt tot 1 jan 2022. Als organisatie Arca Noah kunnen we ons officieel en publiekelijk profileren. Ook proberen we meer druk uit te oefenen op de betrokken Spaanse instanties zoals de dierenbescherming e.d. We hopen via onze organisaties en de media de politiek te kunnen beïnvloeden, zodat de 'beestachtige' omstandigheden waarin vele dieren in Spanje leven, snel tot het verleden behoren. Ook dieren hebben immers recht op een liefdevol en respectvol leven. Wij werken enkel met gastgezinnen in Spanje of andere organisaties die wij hulp aanbieden hun dieren te helpen herplaatsen, de dieren verblijven in deze verschillende Nederlandse Belgische Engelse Spaanse gastgezinnen tot ze geadopteerd zijn NOOIT in Nederland of België. Alle dieren hebben speelruimte en zitten nooit in kennels. Ze hebben speelruimte en binnen en buitenruimtes. Alles wordt heel zorgvuldig om besmetting te voorkomen apart gehouden, zijn wij heel strikt in.

We hopen dit werk nog lang te kunnen voortzetten en hebben de medewerking van een gemotiveerd, energiek en enthousiast team vrijwilligers.
Bij voorbaat dank voor uw interesse en uw bereidheid om met ons te willen samenwerken. Uw steun en bijdrage zijn van belang voor de verbetering van het lot van de kansarme dieren. Meestal vangen wij kleintjes op omdat er heel weinig asiels zijn die ze kunnen binnen nemen. Dit ook omdat er veel Parvo Corona onder de kleintjes voorkomt. Wij werken daarom hoofdzakelijk met opvanggezinnen. Zij blijven daar en krijgen daar ook alle zorg tot ze dan uiteindelijk mogen vertrekken. Soms zijn ze heel jong, een paar dagen oud, ze worden door onze opvanggezinnen heel liefdevol met de fles grootgebracht.

Christel en Luc

even aandachtig lezen heel belangrijk ONS WERK
Waren zetten wij ons in voor de allerkleinste???

[meer..]

29-4-2061
BLIJF ONS STEUNEN
lieve mensen dank U voor de vele donaties, die we mogen ontvangen hebben, maar de laatste weken is echt wanhopig zoveel oproepen zoveel kleintjes dat er gedumpt worden. Wij zetten ons als organisatie vooral in voor de allerkleinste, ten eerste omdat wij geen asiel hebben , maar wij werken met gasten gezinnen. Dit is voor de allerkleinste veel veiliger en veel fijner, daar de liefde volle zorg van de opvang mama`s op nr 1 staat. Dit doen we al 18 jaar . Maar de laatste maanden weken, is de nood heel hoog, Ook door de crisis voelen wij dat vele mensen hier, niet de middelen hebben op dierenarts kosten te betalen, de lonen liggen hier heel laag. Maar de prijzen stijgen, voeding maar ook dierenvoeding dierenzorg vaccinaties ect... Daarom is u hulp zo belangrijk, 1 euro maakt al een verschil al deze kleine mondjes hebben eten nodig , verzorging nodig , vaccinaties ontwormingen pippetjes tegen de zanvlieg vlooien en teken, de temperaturen zijn hier heel hoog. We koelen ze zo goed we kunnen alle dagen af. Blijf ons steunen blijf ons helpen. Alleen kunnen we dit niet redden. We zitten op moment over vol, opvang gezinnen te weinig, want wie wil er nu nog opvangen?? Ook de transporten de vlieg tickets zijn amper nog te betalen. Maar we roeien verder met de riemen die we hebben. We blijven hopen, ons levenswerk mag niet stoppen! Muchas gracias. KAN JE NIET GEVEN GEEN NOOD DELEN HELPT OOK HOE MEER MENSEN HET LEZEN HOE MEER KANS OP HULP
asociacion Arca Noah
Caixa banco Alhaurin el grande
ES86 2100 6892 0902 0006 2875
paypal xtlou1@gmail.com
Muchas Gracias
https://youtu.be/o4xB5k6JoII
4-8-2060
DRINGEND VLUCHTEN VOOR okt nov december gevraagd
We zoeken dringend voor de maand okt , nov en december 2023 nog enkele vluchten. Niet via facebook aub reageren, maar je kan een mail sturen naar arcanoah@gmail.com of http://www.arcanoah.eu/vliegen/vliegen2.php aanvraag invullen, heel veel hondjes wachten om te mogen vertrekken , Ook een donatie voor vluchten zijn meer als welkom. Vermelding donatie vlucht. Helaas is het niet altijd mogelijk om zelf extra vluchten te boeken daar ze in sommige periode heel duur zijn. Ook heeft transavia hun prijzen transport dieren opgetrokken .De hondje inboeken is ook niet gratis .

asociacion Arca Noah
Caixa banco Alhaurin el grande
ES86 2100 6892 0902 0006 2875
paypal xtlou1@gmail.com
Muchas Gracia
www.arcanoah.eu
14-4-2040
Adoptie gaat enkel via de website
Als u een hondje ziet, info wil ,of een optie op wil nrmen dit gaat enkel via de site . Niet via advertenties paginas of facebook. U kan zonder verplichtingen een aanvraag tot info of adoptie indienen. Karin of marianne nemen gelijk contact met U op . Klik op het hondje dat u ziet op de site en u heeft de mogelijkheid om dan het formulier in te vullen. Wel alles duidelijk en volledig indienen , anders komt het niet aan.28-4-2025
Dagelijks werk van de opvang gezinnen
Goedemorgen . Wij beginnen elke morgen met de kleintjes ... Het eerste wat je ziet als je wakker wordt zijn hongerige kleintjes . Een heel veel.💩💩💩💩Dus dat wordt schoonmaken. De kleinste krijgen dan allemaal warme puppy melk, en een paar uurtjes later krijgen ze dan wat starter korreltjes, ze eten nog 4 keer per dag . Voor ze gaan slapen krijgen ze ook nog kom puppymelk . De grotere krijgen korreltjes . Ook voor alle opvang mama opvang gezinnen thanks Suzanne Turner Amaya Aristi Garcia Javier Laguna Balebona suzie Channah Van Belleghem Tracy enz.... mensen staan er soms niet bij stil wat een werk . We gaan niet zitten als eerste in de morgen met ☕. Het eerste wat we doen is onze 🐶🐶🐶🐶 . Muchas gracias for all the foster families . Zij nemen alle zorgen op zich tot jullie als adoptant je diertje krijgen weken maanden het zelfde ritueel elke dag . ♥️♥️♥️♥️♥️

bekijk het filmpje.14-1-2024
Denk na voor je adopteert dumpen in het asiel
Kan echt niet het is een levend wezen geen speelgoed!!!!!

[meer..]

17-11-2023
14 kleintjes gedumpt achtergelaten 4 weken
Deze worden nu door channah opgehaald en
Gaan voorlopig bij opvang mam Tracy in quarantaine. Te triestig voor woorden. Niemand heeft plaats . Ramp ook voor ons met 40 in opvang😭😭😭😭😭 maar ze moeten ergens ondergebracht worden schaapjes zijn amper 4 weken oud. Net hun tandjes erdoor. We zitten gewoon over over vol. En dan heb je van die mensen zeggen . Waar halen
Jullie ze ze begrijpen het niet. Zondag. En we werken door 7/7 . Dikke dank aan Channah die weer op weg is ze op te halen en bij Tracy alles gaat klaar maken , zodat ze safe in quarantaine kunnen. Alles ontsmetten😥 mensen dit is bijna een fulltime job . En toch wordt dit door vele niet gewaardeerd 😠We gaan ons best doen 14 is niet niks🙏♥️♥️

Meeste lezen dit niet maar aub we hebben nu hulp nodig voor voeding ontwormingen pippetjes

Bank
Caixa Banco
rekeningnummer
Asociacion Arca Noah
IBAN ES8621006892090200062875
Paypal xtlou1@gmail.com

Muchas gracias


bekijk het filmpje.

[meer..]

29-10-2023
3 kleintjes. Veilig nu uit het tuin centrum
2 broertjes en hun zusje veilig nu . Ze moeten nog bekomen van hun avontuur. Waarschijnlijk zijn ze door iemand achtergelaten in het tuincentrum . Nu veilig binnenkort hun 1 ste vaccinatie . Dan kunnen ze op de site . Wil je iets betekenen voor al die kleintjes elke euro voor voeding pippetjes ontworming is meer als welkom.

Bank
Caixa Banco
rekeningnummer
Asociacion Arca Noah
IBAN ES8621006892090200062875
Paypal xtlou1@gmail.com

Muchas gracias


[meer..]

29-10-2023
Deze vier zieltjes zijn gevonden en nu bij ons
Deze vier kleintjes zijn paar daagjes geleden binnengekomen . Meer nieuws gaat volgen . Ze hadden zo een honger🥹maar nu nooit meer honger ze krijgen de beste voeding. Hun ontworming gehad en ze zijn al helemaal aangepast ♥️super foster mam Channah neemt alle zorgen op zich

bekijk het filmpje.

[meer..]

14-10-2023
Denk na voor je een hondje adopteert
🙏😥Dump je hondje niet omdat hij niet perfect is. Dump je hondje niet omdat hij pijn heeft.Niemand is perfect . Dump jij je kind omdat hij stout is? Dump jij je kind omdat hij of zij niet perfect is? Dump jij je kind omdat hij of zij ziek is? Dump jij als ouder je kind omdat je relatie niet goed is? Dump jij je kind omdat je financiële problemen hebt? Waarom dump je dan zo makkelijk je trouwe vriend jaren heeft hij naast je gestaan. Altijd was hij er. En plots ik kan niet meer financiël voor hem zorgen . Ik ga scheiden hij past niet meer in mijn nieuw leven. Te druk met werk, nieuwe partner vind je trouwe vriendje plots niet meer leuk. Kinderen worden groot, te veel zorgen, geen plaats en tijd meer voor wat ooit hun maatje was. In wat voor een wereld komen we terecht als dit zomaar kan gebeuren. Je adopteert een vriendje voor het leven. Terwijl er zoveel zieltjes ongewenst worden geboren. Ooit waren ze met liefde gekomen in je leven maar ook weer even snel vergeten . Mensen aub bezint eer ge begint het is een levend wezentje wat leeft met ook zijn gebreken.3-11-2060
Mooie arca noah kalenders te koop 2024
Hoi allemaal, ons geduld is beloond... De mooie kalenders zijn vanaf nu verkrijgbaar, kostprijs is 10 euro per stuk + port. Vanaf volgende week kan ik de bestellingen beginnen afwerken. Gelieve allemaal zoveel mogelijk reclame te maken bij familie en vrienden om zo een mooi bedrag in te zamelen voor Christel Arca Noah Espana Verbist ( is trouwens leuk om als eindejaarscadeautje te geven 😁).
Bestellingen mogen doorgegeven worden via mijn emailadres wenneben77@gmail.com. —

[meer...]

18-8-2050
Denk goed na voor je een dier gaat aanschaffen
Als je een hond naar een asiel brengt omdat je hem zat bent, omdat hij je lastig valt...
Of je verhindert op vakantie te gaan... probeer het dan niet voor jezelf goed te praten. Hij zit daar gewoon te wachten... Hij wacht tot je hem komt halen en naar huis brengt. Hij wacht al seconden, minuten, uren, dagen, jaren... 🥹
Hij weet niet waarom je niet terug komt, maar hij wacht op je omdat hij je vertrouwt 💔 Omdat hij, in tegenstelling tot jou, voor altijd van je houdt...
.
Een dier is nemen geen grap! Denk twee keer na voordat je een dier in huis neemt... ❤️12-5-2050
een hondje herplaatsen DRINGEND DIT even lezen
Voor u overweegt een herplaatsing aan te bieden lees dit even

Lieve adoptanten, ik weet niet goed hoe dit te schrijven, maar vind wel dat ik er iets van moet neerschrijven, de laatste maanden komen er zoveel hondjes terug, allemaal familie omstandigheden, slechte tijd, geen geld , geen tijd of zorgen meer kunnen geven, niks mis mee met de hond maar door persoonlijke omstandigheden. En plots krijg je een mail het hondje moet nu met spoed weg want het gaat niet meer. sommige zijn oudjes van wel 7-9 jaar , triest voor woorden. Maar we moet helpen en liefst vandaag dan morgen. Mensen dit gaat niet , we kunnen hulp aanbieden, maar wij hebben niet op een twee drie een opvang familie klaar . Dit vraagt tijd, U adopteert een hondje niet voor even maar voor heel zijn leven. Wij begrijpen heel goed dat sommige hun levensomstandigheden veranderen, en dat mensen hulp nodig hebben. Wij herplaatsen deze hondjes , zolang er geen druk of spanning is. We hebben daar ook tijd voor nodig, het zijn meestal ook geen pups meer , mensen krijgen hun hondje als jonge pup, hebben jaren voor ze gezorgd opgevoed, en dan plots moet hij weg, wij kennen ook het hondje niet. Wij moeten dan opzoek gaan liefst binnen de 24 h voor oplossing, in contract staat duidelijk bij herplaatsing hebben wij ook tijd nodig. En dat dit niet zomaar direct kan. Soms krijgen we maar halve of onjuiste informatie, omdat ze er snel vanaf willen. Met alle gevolgen van dien, wij hebben ook niet voldoende opvang gezinnen, die direct klaar staan. Als u al zoveel jaar zorgt voor je huisdier, kan die paar weken maanden daar niet op aankomen, je wil toch ook graag dat hij of zij goed terecht komt. Makkelijk de vinger na een organisatie wijzen, van los maar op want hij komt van jullie en negatieve commentaar neerpennen , de meeste weten nog niet eens de juiste inhoud van het verhaal, en ja het is een moeilijke tijd financieel het verbetert er niet op , ook voor ons is dit geen makkelijke tijd. Wij voelen ook minder adoptie , minder hulp. Maar de noodoproepen blijven maar binnenstromen, waar wij ook met onze handen soms in het haar zitten, hoe gaan we het redden, het in makkelijk achter een computer negatieve commentaar neerschrijven het verhaal maar half of niet kennen, en met de vinger wijzen, de organisatie lost het maar op. Wij zijn er om te helpen zo goed wij kunnen als mensen .Wij zijn er om te bemiddelen zo goed we kunnen binnen ons team, maar verwacht niet dat wij ijzer kunnen breken onder dwang met onze handen, zo werkt dit niet. Wij zijn allemaal vrijwilligers die allemaal heel hard hun best doen. Wij zijn ook maar mensen. Als er iets fout gaat springen ze er allemaal op net of wij zijn misdadigers. Omdat wij hun wensen en eisen niet gelijk kunnen inwilligen. De toestroom van herplaatsing komt hard aan zeker in deze moeilijke tijd, maar denk aub na als je een hondje adopteert , het kan eens moeilijk zijn , maar verwacht niet als je hulp nodig hebt dat wij binnen de 24h dit kunnen oplossen. Wij doen ons best , en proberen, iedereen te helpen, het ene hondje gaat al sneller dan het andere, dat is iets wat wij niet kunnen voorspellen.
Met haat verwijten los je niks op. Met begrip liefde tijd en geduld wel!

Let wel op een herplaatsing is verplichte sterilisatie en castratie nodig alsook in orde met de vaccinaties, dat staat in het contract !!! ANDERS KUNNEN WIJ NIET HERPLAATSEN. DOOR OMSTANDIGHEDEN ZIJN ER NU TE VEEL HERPLAATSINGEN . Dit gaat tijd vragen, en die tijd moet u ons geven, u heeft dit hondje geadopteerd en is ook u verantwoordelijkheid. Er zijn wachtlijsten op moment, iedereen heeft het moeilijk het is net of we leven in een andere tijd. Maar wat niet wil zeggen, dat dan, gelijk je trouwe viervoeter plots de deur uit moet. Wij kunnen enkel doen wat binnen ons bereik zit. Hou daar rekening mee. Denk ook aan de stress wat dit diertje gaat overkomen, als hij herplaatst moet worden, om gelijk welke redenen. BEZINT EER GE BEGINT ( denk goed na aan de gevolgen voor je deze stap zet )
Christel team Arca noah.19-10-2040
Ga AUB 🙏op puppycursus met je hondje
AUB❗
Ga met jullie hondje naar de puppy les (hondenschool)
Doe dit zo snel mogelijk. Volg ook nog de lessen erna.
-Mijn hond Boo heeft 4 jaar school gedaan. Ben er mee gestopt omdat ik te veel herplaatsers kreeg in opvang.

Jullie gaan er veel baat bij hebben.
Denk er aan. De ene dag gaat het wat beter dan de andere dag. Maar hou vol.
Het is zo als je kinderen, die moeten ook naar school om te leren.
En denk goed na voor alleer je over gaat voor een herplaatsing. Je kinderen doe je ook niet weg als het even niet gaat.
Honden hebben ook een puppy fase en een puberteit face.
Je kan ook altijd gedrachts therapie volgen.
Maar denk heel goed na voor je over gaat naar herplaatsing ❗

Filmpje zijn hondjes die bij mij gezeten hebben in opvang en mijn eigen honden. Ook staan er soms een loge hondje bij een opvangertje. ❤️13-3-2035
Muchas Gracias Bedankt Lieve mensen
Ik wil langs deze weg, toch ook heel graag heel mijn Arca Noah team bedanken. Veel woorden zijn daar niet voor nodig DANK U. (TE VEEL NAMEN OM OP TE NOEMEN bang iemand te vergeten ) 🤭 Ook aan alle Fostergezinnen in Spanje ook te veel om op te noemen🤩🤩🤩. big thanks to all are fosterfamilies in Spain. En ook muchas gracias a las organizaciones Almas de 4 Patas Amaya Aristi Garcia en Javier Laguna Balebona for their confidence in our organization and all there help for the care of our adopted dogs💜💜💜💜💜💜. En speciale dank aan mijn dochter Channah en vriend Andy voor haar inzet en hard werk binnen onze organisatie💚💚💚💚💚 . Alsook Thank you to Fiona en My daugther Maacha and Tracy ( foster mama ) to running are Arca Noah Charity shop for all this years😍😍💜💚. En ook een big thank you aan Fabiene en Veerle van ACE die een enorme steun en altijd klaar staan voor ons indien dit nodig is. En onze Transporten in goede banen leiden. en mijn man en kinderen 💜🐾die altijd klaar staan. We hopen in 2021 weer vele zieltjes😻 een gouden mand te kunnen geven. 🐶🐶🐶 Muchas gracia aan iedereen die zich inzet voor Arca Noah Espana en natuurlijk ook alle adoptanten bedankt voor het vertrouwen in onze organisatie .28-12-2030
elke dag is het dierendag elke dag is er hulp nodi
Vele stichtingen hebben nu een hele moeilijke periode.
Door de corona en crisis is alles voor iedereen heel moeilijk geworden .
Maar vooral ook voor al degene die geen stem hebben en van ons afhankelijk zijn de dieren. 18 jaar en nu 15 jaar onder Arca Noah proberen wij ons elke dag ons in te zetten voor deze kansloze dieren.
Met veel ups en downs veel tranen maar zeker ook met een lach hebben we meer dan 10.000 happy ends en daar deden we het voor .
Dit ook dankzij een team die daar achter staat.
Wij vragen niet veel maar op deze dag willen we even de aandacht trekken, wil je toch iets klein geven , het is in deze moeilijke tijd heel welkom.
Vooral voor de vele achterblijvertjes die niet kunnen geplaatst worden, en de verzorging van de vele kleintjes.
De zorg en kosten blijven alle dagen doorgaan. Vergeet ze niet maak hun dag speciaal .
Elke euro telt hoe groot of klein hij ook is . MUCHAS GRACIAS HEEL ERG BEDANKT .

U kan ons helpen via
Pay pal xtlou1@gmail.com
Asociacion Arca Noah
BE24293026042838
ES86210068920902000628754-10-2030
wat eten de puppys en hondjes
Vele vraagjes wat krijgen de pups de hondjes.


[meer...]

15-9-2030
Donatie blijven welkom
Het is weer tijd om de scalibor bandjes pippetjes worming tabletjes te vernieuwen . Dit voor de oudere hondje, maar ook voor alle pups in onze opvanggezinnen. Het is een hele moeilijke tijd voor iedereen, maar ook voor de organisaties,Wij kregen weinig hulp of donaties, Maar elke euro blijft welkom . Ook de dierenvoeding is duurder wij geven voor alle kleintjes Royal canin puppy melk / starters puppy / junior omdat dit echt het beste is voor de kleintjes ook de halsbandjes saftey harnassen . De oudjes krijgen aangepaste brokjes. Ook onze katjes in de opvang pate korreltjes kattenzand. Rescue paardje !We doen ons best maar heel af en toe een klein steuntje is altijd welkom. Geef je niet graag een centje, kan je ook in onze dierenzaak voeding aankopen, wij halen dit met heel veel plezier op Muchas gracias.

Caixa Banco Asociacion Arca Noah
ES8621006892090200062875

[meer...]

9-9-2030
belangrijke info over Arca Noah Espana
Dit is ouder artikel dat geupdate is sept 2020 .


[meer...]

1-9-2030
aanmelden op onze facebook adoptie pagina
Aan alle adoptanten van Arca Noah ,Er zijn weer vele nieuwe adoptie hondjes en happy ends bijgekomen na 4 succes volle transporten en 5 opkomst . Op deze pagina kan je je aanmelden als je een hondje hebt geadopteerd bij Arca Noah , www.arcanoah.eu Deze pagina is dan ook de enige happy end adoptie pagina die van Arca noah is. Iederen kan daar foto`s en verhalen delen of vragen stellen. Meld je aan. Er circelt op facebook nog andere pagina rond, maar deze is buiten ons aangemaakt en geen officeel adoptie pagina van Arca Noah .https://www.facebook.com/groups/64362017574350012-8-2030
Even aandachtig lezen commentaar Arca noah
Lieve Teamleden, foster families, lieve adoptanten, er moet me iets van mijn hart!
Lees even deze verhalen, dan begrijp je gelijk het commentaar op het honden forum.
Onderaan zie je het commentaar van honderden adoptanten . Ondertussen hebben wij 10000 diertjes geplaatst! Helaas kan ik ze niet allemaal plaatsen, het zijn er te veel. Maar ze staan op onze Arca Noah adoptie groep op facebook


[meer...]

6-8-2030
arca noah 2021
15 JAAR ARCA NOAH MEER DAN 10.000 DIEREN ZIJN DOOR ONZE HANDEN GEGAAN. U HULP IS DAAROM NODIG. STEUN ONS HOE KLEIN HET OOK IS ELK CENTJE IS MEER DAN WELKOM
caixa banco asociacion ES8621006892090200062875
MUCHAS GRACIAS
DANK AAN IEDEREEN .4-10-2026
Woordje uitleg over de opvanggezinnen adoptie
Arca Noah is geen kennel of asiel, wij helpen verschillende kleine organisatie hier in de buurt rond Malaga lokaal in de regio , die zich inzetten voor de kansarme dieren. Wij helpen ze een huisje te zoeken voor hun dieren, die in hun opvang verblijven.

[meer...]

19-3-2026
boodschap van een asiel dier
Boodschap van een asiel dier

Het is eenzaam in het asiel , in stilte dromen ze van vrijheid, een groene speelweide, een lief baasje.
Ze zien door de tralies door, hoe mooi het echte leven kan zijn.

Ooit hadden ze dit ook een knuffel, een warme mand, liefde van hun baasje,ze hebben nog zoveel te geven, maar dit

[meer...]

28-12-2025
Het konijnenhof, zoekt je een konijntje adopteer!
Yentl mijn nichtje runt al jaren het konijnehof. Als je overweegd een konijntje te adopteren geef gerust een seintje . Terug te vinden op facebook op https://www.facebook.com/hetkonijnenhof/ . Alle hulp kan ze gebruiken. hetkonijnenhof@outlook.com of stuur een mailtje. meer info kan je verder lezen;

[meer...]

9-11-2025
hoe kan ik helpen
https://www.facebook.com//Local-/Ornishop-473917383123161/
dierenzaak ORNI SHOP
0034643158799 Channah Van Belleghem kan u helpen in het nl en kan de bestelling doorgeven. De betaling kan rechtstreeks na de bestelling aan Orni shop betaald worden.
Alles hebben ze voor die diertjes speeltjes koekjes dierenvoeding katten voeding, katten zand.

local animal food shop *Ornishop* road Coin, Malaga hekp us to help the animals16-10-2025
Geschiedenis van de Ark van Noah
Artikel uit het nieuws over de geschiedenis van de afkomst van `De Ark Van Noah`
Het was een inspiratie voor het kiezen van de naam van onze organisatie Arca Noah.
Lees verder:

[meer...]

4-10-2025
schenk 1 euro dat maakt enorm verschil voor ons
DELEN JULLIE MEE KOST NOG MOEITE NOG TIJD NOG GELD !!!!!!
Vergeet niet dat 1 euro voor ons al groot verschil maakt, want vele van deze euro`s maakt een geheel, waar wij een dierenleven mee kunnen redden. Laat voor een paar euro`s je geweten zeggen, ik heb vandaag iets goed gedaan. Je hoeft niet veel te geven dat vragen wij niet , maar als deze bijdrage een verschil maakt waarom doen we het dan niet. Help ons helpen wij vragen nooit veel, enkel ons werk dat we al 10 jaar doen voor te zetten. Laat zien ik heb hart voor dieren. Help ons de dieren te helpen

Pay pal
Asociacion Arca Noah
Caixa banco Alhaurin el Grande
ES86 2100 6892 0902 0006 2875
paypal christel@arcanoah.eu

Christel en luc de block verbist
Arcanoah Belgie
pay pal xtlou1@gmail.com
BE24293026042838

Muchas gracias10-9-2025
31 hondjes weer veilig aangekomen in Belgi
31 hondjes zijn 23/6 weer veilig aangekomen in Stekene Belgie . Dank aan heel het team. En aan alle adoptanten .Geniet van de beelden die zeggen meer dan 1000 woorden.25-8-2025
Transport sfeerbeelden aankomst 11/8/2020
Deze prachtige fotos zijn gemaakt door onze vriend en top fotograaf Rudi Wouters , ze worden nog verwerkt ook in ons happy end filmpje door Channah Van Belleghem. Maar hier alvast enkele mooie sfeerbeelden ,van de 40 hondjes ,die gisteren in Stekene Belgie zijn aangekomen.
Muchas gracias aan iedereen Els De Graef en Karin De Wachter

opvang Tracy Amaya Aristi Garcia en Javier Laguna Balebona Channah Van Belleghem
En vooral dank aan alle 40 adoptanten , iedereen had keurig een veiligheids tuigje mee Chapeau !!!!!!14-8-2025
40 hondjes onderweg naar hun nieuwe baasjes
40 hondjes onderweg naar hun baasjes dank aan opvang Tracy, Javier Laguna Balebona, Amaya Aristi Garcia en Channah Van Belleghem en org Ace Veerle en Fabiene voor de reisdocumenten, die dit mogelijk gemaakt hebben. Els De Graef, Karin De Wachter en Yentl Vinck zullen ze morgen opwachten.
Dank ook aan Marian Den Dulk voor de adoptiebegeleiding. En veterinario Juan. Muchas gracias
Ze worden morgen namiddag verwacht in België.10-8-2025
Update situatie invloed van het Corona virus.
Lieve mensen , lieve adoptanten, ook voor ons is nu het een feit, het Corona Virus. We kunnen er niet meer omheen Corona

[meer...]

8-8-2025
2 de transport is ook goed aangekomen
Ook het tweede transport is ons gelukt, weerom veel geduld veel zweet en traantjes, maar veel uitleg is hierbij niet nodig, geniet van de mooie beelden. In Juni gaat nog een 3 transport volgen .
Dank aan iedereen dit meegeholpen heeft om dit mogelijk te maken. Zonder jullie was dit onmogelijk Muchas Gracias20-6-2025
Wat wordt er gedaan voor een katje of hondje komt
alle info kan U hier over lezen.

[meer...]

26-5-2025
meld je aan op onze arca noah adoptie pagina
Even een melding dit is onze enige adoptie pagina iedereen die een hondje heeft geadopteerd van Arca Noah mag hier lid van worden, je kan je aanmelden , er is ook een andere pagina die zonder onze toestemming is gemaakt en onze naam gebruikt arca noah honden en baasjes is geen geldige Arca Noah adoptie pagina
Dit is onze enige Arca noah adoptie pagina https://www.facebook.com/groups/64362017574350023-5-2025
Wat is Giardia of Coccidiose woordje uitleg
Even een melding over Giardia de meeste hondjes hebben giardia als ze bij ons binnenkomen dit is omdat ze met meerdere samen zitten en elkaar terug herbesmetten. Het enige wat goed helpt is 6a7 dagen FLAGYL geven, Panacur helpt als het niet erg is, maar Falgyl is sterker en werkt veel beter . Je kan het in tablet vorm krijgen, of als kleine hondjes zijn in siroop geven.


[meer...]

16-5-2025
hELP ONS HELPEN
ZONDER WOORDEN

Arca Noah
IBAN BE24293026042838
BIC GEBABEBB
asociacion Arca Noah
Caixa banco Alhaurin el grande
ES86 2100 6892 0902 0006 2875
paypal xtlou1@gmail.com
Muchas Gracia
5-5-2025
Denk na voor je een HUISDIER AANSCHAFT
Draag zorg voor mijn hele leven,
Ik heb immers zoveel liefde te geven,
Maar dump me niet wegens scheiding,
Verhuis of te weinig tijd.
Want nadien krijg je spijt
Je laat me met zoveel verdriet achter,
Ik mis mijn thuis de kindjes mijn mandje ,
Ooit zo verwend
DENK AUB KEER NA VOOR JE ADOPTEERT OF HUISDIER AANSCHAFT HET IS NIET VOOR EVEN MAAR VOOR HEEL ZIJN LEVEN4-5-2025
Het nut van castratie en sterilisatie
We krijgen veel vragen waarom mensen hun adoptiehond best laten castreren of steriliseren.
Daarom een woordje uitleg van Dr. Greet Pouders die de voor- en nadelen afweegt.

[meer...]

1-5-2025
Woordje uitleg over de Podenco Andaluz
Lees de volgende info over het karakter en ontstaan van dit ras.

[meer...]

1-5-2025
Een huisdier is niet voor even
Deze uitspraak berust op waarheid.
Een huisdier is niet voor even maar voor je hele leven. Een huizenhoog clich�, maar deze aangrijpende video van DeadLens Pictures maakt het wel pijnlijk duidelijk.
Natuurlijk zijn kinderen en honden niet hetzelfde, maar veel hondenbezitters beschouwen hun huisdier wel als hun eigen kind. Begrijpelijk, door de relatie die je ermee opbouwt wanneer je hem in huis haalt. Ze maken deel uit van de familie. En wanneer je een hond opneemt in je gezin, heb je dezelfde verplichting tegenover hem dan tegenover je eigen kinderen. Honden zijn net zo goed levende wezens.
Met deze hartverscheurende video wil DeadLens Pictures ons laten zien wat er gebeurt wanneer je die verplichtingen niet nakomt. Hoe? Door in het filmpje de hond te vervangen door een klein, schattig meisje. Ben je nog altijd zeker dat je het in je hebt om die hond in huis te halen?1-5-2025
Denk na voor je een diertje adopteert
Mensen denk toch aub even paar keer na voor je adoptie aanvraag ingeeft. Mensen vullen een aanvraag in, wij gaan van start met de adoptie, nog geen 5 min later nog geen 30 min later nog geen paar uren later, laat staan nog geen dag later, oeps was vergissing we zijn er nog niet aan toe!!!! Of we hebben niet de financiële mogelijkheid, of voor gelijk welk excuus. Wij steken heel veel tijd in adverteren, adoptie, verzorging een heel team staat hierachter . Respecteer dan ook het werk wat ons team doet. En als je een hondje wil aanschaffen groot klein jong oud.
Zeg dan bij jezelf eerst ....

IK ADOPTEER EEN HONDJE
NIET VOOR EVEN,
MAAR VOOR HEEL MIJN LEVEN .
VERGEET NIET
ZE HEBBEN LANG OP JOUW GEWACHT
EN ZE HOPEN DAT ZE DOOR JOUW
NAAR EEN VEILIG HUISJE WORDEN GEBRACHT1-5-2025
Mededeling spulletje gevraagd voor de charity
HULP GEVRAAGD spulletje inzamelen voor de dieren. iedereen heeft wel iets wat ze niet meer gebruiken, en ligt daar maar te liggen. Wel al deze spulletje huishoudgerief vooral nu zomer winter kleding , kinderspulletje kinderkleding buggy`s baby artikelen al wat nog verkoopbaar is , juweeltjes tassen noem maar op . Met dit alles maak je ons heel blij mee, want wij kunnen deze spullen verkopen in onze Arca noah Charity shop . Ook schoomaak gerief is heel welkom onze foster mama`s hebben heel wat schoon te maken met al hun kleintjes. Alles kan ingezameld worden, elke maand is er een transport van Spanje naar Belgie. geef gerust een seintje aan Karin van ons Belgische team 0032 479 213 316 of Marianne van ons Nl team 0031 620 581 278 De adoptanten die hun hondje komen ophalen op het transport in Belgie, mogen alles meebrengen , daar het dan direct in de transportwagen mag ingeladen worden, en richting Spanje kan vertrekken.30-4-2025
Nog steeds verjaardag kalenders te koop 2021
We hebben nog hele mooie verjaardag kalenders te koop. voor 2021 U kan ze bestellen .


[meer...]

11-4-2025
uitgaven waar gaan ze naar toe !!!!
Waar gaat het de uitgaven in Arca Noah naar toe


[meer...]

19-3-2025
koop geen dier adopteer een dier
even de moeite doen om te lezen


[meer...]

1-1-2025
Adopteer eens een hondje op afstand
Vele mensen kunnen door werkomstandigheden, geen tijd, zelf al een hond hebben of andere redenen geen hondje adopteren maar willen wel iets beteken voor de hondjes uit Spanje.
Dit kan door een hondje op afstand te adopteren. Door elke maand 15 euro over te maken kan u een hondje naar keuze adopteren. Dit zijn de blijvertjes van Arca Noah.
Lees verder:

[meer...]

1-12-2024
hulp nodig als bescherming voor de dieren
WIJ VRAGEN U HULP heel dringend ....
We vragen het niet graag, want het is altijd maar het zelfde, organisatie hebben hulp nodig, maar toch is dit van nood belang voor alle dieren . Het is lente en binnenkort weer zomer alle hondjes en katten moeten weer een vernieuwing krijgen van bandjes puppetjes voor bescherming tegen de zuiderse zandvlieg Leishmanasis De bandjes kunnen ze 6 maanden om houden puppetjes voor de kleintjes Advetix wat hun ook tegen de zandvlieg beschermt moet elke maand vernieuwd worden . We hebben in totaal toch een 150 nodig om alle hondjes en katten hier te beschermen ook bij onze opvang gezinnen . Bij de dierenarts de bandjes aankopen is te duur want we krijgen daar geen korting op en daar kosten ze 23,50 euro per stuk. Maar we kunnen ze rechtstreeks bij een verdeler aankopen, wat voor ons iets goedkoper is. Maar elke euro is welkom want vele kleine euro`s maken een bandje wat de hondjes dan weer 6 maand beschermt
Iedereen wil heel graag zijn hondje beschermen maar het is ook voor ons heel belangrijk vooral ook voor onze blijvertjes en oudjes

U kan ze ook opsturen naar
Adres is
Luc en Christel De Block Verbist
Arcanoah
App Correos 94
Alhaurin el Grande 29120
Espana
of je kan centje overmaken !
t.n.v. Luc De Block Verbist Christel
Arcanoah tav bandjes voor de dieren
ES8621006892090200062875
Caixa Espana
Asociacion Arca Noah1-7-2024
adopteer een oudje op afstand
alle info op onze pagina http://www.arcanoah.eu/aoa/aoa2.php16-3-2024
Guesthouse te huur in Alhaurin El Grande
Wil je graag er eens keertje een paar dagen er tussen uit , of een tussenstop op je rondrit in Andalusie , we hebben een guesthouse Noah ter beschikking . Dit ligt in Alhaurin el Grande bij Malaga. Alle info verkrijgbaar op aanvraag xtlou1@gmail.com
Het huisje staat bij ons in de finca ,er kan gebruik gemaakt worden van het zwembad het ligt in een Prachtige mooie omgeving . Enkel voor twee personen . Het is volledig ingericht ( zie video ) , alsook Tv vlaanderen als Nl satelliet .

Ook ... Een mooi app te huur aan de costa de Sol 6-7 personen Torremolinos Benamadena

Groot app 140m te huur, loopafstand van strand op 50m en jacht haven . 4 slaapkamers 2 badkamers ruime living en keuken 3 terrassen. Heel rustig gelegen beneden verdieping. Vlak aan de boulevard. En vlak aan de jachthaven Puerto Marina van Benamadena. Wifi beschikbaar . Afhalen mogelijk door eigenaar zelf.
filmpje kan je bekijken. . Info deblock.luc@gmail.com

https://youtu.be/xNEHiCBFPRs[meer...]

10-3-2024
geen excuus meer even lezen...huren en huisdieren
Goed nieuws voor alle dierenliefhebbers! Wie een woning of appartement huurt, zal binnenkort altijd een huisdier mogen houden. Minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA) bereikte daarover namelijk een akkoord met de Verenigde Eigenaars, de organisatie die de belangen van verhuurders verdedigt. Dat meldt De Zondag.[meer...]

3-3-2024
EVEN LEZEN VOOR JE OVERGAAT TOT EEN ADOPTIE
BEZIN EER GE BEGINT EEN DIER ADOPTEREN IS VOOR HET LEVEN NIET VOOR EVEN

Ik begrijp soms niet dat mensen een aanvraag tot een officieel adoptie indienen. Denken ze daar dan niet over na , is dit een bevliegen, is dit iets dat ze zomaar van de ene minuut op de andere willen hebben, en daarna van de ene minuut op de andere weer niet meer willen, mag niet van de huisbaas, mijn man wil het toch niet, oma vind het niet goed, alle die smoesjes. Je denkt daar toch niet ��n minuut aan als je leuk koppie ziet passeren en je zegt` ik wil die,` zonder daar even over na te denken, daarom AUB denk na voor je overgaat tot het invullen van een adoptie formulier, het team gaat van start, in ons hart gaat een klein vonkje over, weer een hondje dat een huisje krijgt, en dan nog geen 24h later sorry hoor maar we willen het toch niet want.........Inderdaad zou je zeggen beter zo, want als mensen er niet over nadenken , wie weet waar het hondje terecht komt, en binnen enkele maanden staat ze terug aan ons deur, met het was toch foute beslissing, we willen ze niet meer , weer een trauma voor die diertje, weer een herplaatsing, zij of hij vragen daar niet om NEE jij doet dit het diertje aan. Omdat je toen een verkeerde overhaaste beslissing hebt genomen, omdat het toch wat meer werk in houd, omdat je niet meer zo veel vrijheid hebt, omdat je weet ik welk verhaal er bij hoort. Deze dieren hebben klein of groot verleden, sommige komen bij hun nieuwe familie, en zijn van dag ��n de beste maatjes alsof ze er jaren waren. Sommige hebben tijd nodig en moeten zich aanpassen. Wij weten ook niet altijd hoe dit hondje katje zich gaat gedragen, Ze hebben zich aangepast tijdens hun verblijf aan ons of de opvang ouders , wij steken daar veel tijd in. Maar de adoptie ouders verlangen soms dat dit dier van minuut ��n de hond is die ze gekocht hebben, oeps nee niet gekocht geadopteerd hebben omdat ze het een beter leven willen geven, of het nu met of zonder trauma`s is. Daarom denk na niet ��n keer maar 10 keer voor je het adoptie formulier aanvraagt om over te gaan tot een adoptie, want onthou heel goed, adopteren van een hond of kat is voor het leven niet voor even. Zo bespaar je jezelf heel veel pijn en verdriet zo bespaar je het hondje een ander trauma, en zo bespaar je heel het team werk die we aan ander diertje kunnen besteden die wel een kansje op goede adoptie krijgen. BEZIN EER GE BEGINT is een oud spreekwoord. van maar vier woorden, onthou die heel goed als je denk aan de aanschaf van nieuw huisdier ALS MENSEN RESERVEREN EN OPZEGGEN ZAL ER EEN VERGOEDING GEVRAAGD WORDEN VAN 50 EURO .1-1-2024
Steun arca noah met een geluksengeltje
Hoi hoi, leuke geluksengeltjes te koop tvv Christel Arca Noah Espana Verbist . Is leuk om aan vrienden, familie en geliefden cadeau te doen. Een ideetje is ook om dit aan cadeauverpakking te hangen met de komende feestdagen. 1 engeltje kost 2 euro. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren.19-12-2023
Zwerfdieren het ergste in spanje
Spanje heeft meeste verlaten huisdieren van heel Europa lees even.... waarom adopteren zo belangrijk is.


[meer...]

5-12-2023
MEDEDELING JE ADOPTIE HONDJE bezint eer ge begint
EENMAAL ER EEN HONDJE IS GEKOZEN EN GEADOPTEERD , WORDEN ER OOK GEEN HONDJES WEER VERWISSELD ,Daar kunnen we echt niet aan beginnen als een hondje op de site komt , en de keuze tot adoptie is gemaakt, gaan wij geen dieren meer verwisselen. Er komen regelmatige nieuwe hondjes op, en dit is echt voor ons anders niet haalbaar .2-12-2023
Waarom er zoveel zwerfhonden en pups zijn
Een veel gestelde vraag is waarom hier zoveel pups zijn en waarom nog steeds zoveel honden in Spanje zijn.[meer...]

1-12-2023
Dringend vluchten gevraagd
Heel dringend vluchten gevraagd, want de adoptanten willen allemaal graag hun hondje. Het moet wel via Malaga zijn.
Heel wat hondjes zijn de laatste weken geadopteerd en de adopties stromen binnen. Heel fijn natuurlijk maar dit wil ook zeggen dat straks al deze hondjes moeten vliegen naar hun nieuw baasje. Vluchten op België en Nederland zijn meer dan welkom. Jetair en Transavia zijn de maatschappijen waarmee gevlogen kan worden. Een team van vrijwilligers doet al het werk. Kost geen moeite. Mensen die een ticket willen schenken of zelf hun hond of kat komen halen, kan ook. Zo help je toch op een manier dat de hondjes sneller kunnen vertrekken. Wij rekenen op uw steun.
Meer info: arcanoah@gmail.com http://www.arcanoah.eu/vliegen/vliegen2.php
Arca Noah
IBAN BE24293026042838
BIC GEBABEBB
asociacion Arca Noah
Caixa banco Alhaurin el grande
ES86 2100 6892 0902 0006 2875
paypal xtlou1@gmail.com
Muchas Gracia

[meer...]

1-12-2023
Dierenverhalen ook op facebook
Hier kunnen alle adoptie hondjes en katjes die geadopteerd zijn bij Arca Noah hun leuke verhaaltjes delen.
klik hier1-12-2023
HELP ONS TE DELEN WAAROM IS DIT ZO BELANGRIJK
HELP ONS TE DELEN WAAROM IS DIT ZO BELANGRIJK op facebook !


[meer...]

1-12-2023
bandjes voor Leishmaniasis schenken
We vragen het niet graag, want het is altijd maar het zelfde, organisatie hebben hulp nodig, maar toch is dit van nood belang voor alle dieren . Het is weer zomer alle hondjes en katten moeten weer een vernieuwing krijgen van bandjes voor bescherming tegen de zuiderse zandvlieg Leishmanasis alsook voor vlooien en Teken . Deze kunnen ze 6 maanden om houden puppetjes voor de kleintjes Advetix wat hun ook tegen de zandvlieg beschermt moet elke maand vernieuwd worden . We hebben in totaal toch een 150 nodig om alle hondjes en katten hier te beschermen ook bij onze opvang gezinnen . Bij de dierenarts de bandjes aankopen is te duur want we krijgen daar geen korting op en daar kosten ze 23,50 euro per stuk. Maar we kunnen ze rechtstreeks bij een verdeler aankopen, wat voor ons iets goedkoper is. Maar elke euro is welkom want vele kleine euro`s maken een bandje wat de hondjes dan weer 6 maand beschermt
Adres is
Luc en Christel De Block Verbist
Arcanoah
App Correos 94
Alhaurin el Grande 29120
Espana
of je kan centje overmaken !
t.n.v. Luc De Block Verbist Christel
Arcanoah tav bandjes voor de dieren
ES8621006892090200062875
Caixa Espana
Asociacion Arca Noah

[meer...]

1-12-2023
Urgent we need your help
WE NEED URGENT YOUR HELP ARCA NOAH
We do not like it, because it`s always the same, organizations need help!!!! But this is still a matter of urgency for all are animals. It`s summer again, and all are dogs and cats need a protection against Leishmanasis fleas ect..... The can hold them for 6 months but the drops for the little ones Advetix is only for month .In total, we need a 150 to protect all dogs and cats here in our foster families. We can buy them directly from a distributor, which is something cheaper for us. But every euro is more then welcome,
Address is
Luc and Christel Block the Block
Arcanoah
App Correos 94
Alhaurin el Grande 29120
Espana
Or you can transfer money!
T.n.v. Luc De Block Verbist Christel
Arcanoah
ES8621006892090200062875
Caixa Espana
Asociacion Arca Christel Arca Noah Verbist
MUCHAS GRACIAS

[meer...]

1-12-2023
oproepje schoonmaakproducten zijn meer als welkom
Message urgent !!!!!!
People sometimes ask how we can help Arca Noah , very simple when you do you shopping add 1 extra item in your Shopping basket, What is very welcom ???
cleaning products, detergents, with sometimes more than 80 baby pups in in care is this more than welcome,pups are like baby`s childeren ,and you know yourself how much work a baby is ,a lot of cleaning work ; but 80 pups pfff no words needed.
You can bring it to are charity shop ARCANOAH on the variante cloce to centro salut. every thinks can help.
Muchas gracias

Met heel veel baby pups in onze opvang, zijn kuisproducten wasproducten alles wat nodig is om schoon te maken, wassen is meer als welkom. Kan afgegeven worden in Nl of Belgie bij contact punten, dit komt dan naar Spanje , ook voor de mensen hier in Spanje als je gaat shoppen denk eens aan de hondjes een fles schoonmaakmiddel maakt voor ons al heel verschil. je kan ze afgeven bij onze Charity shop Arca Noah heel erg bedankt

[meer...]

13-10-2023
De Veiligheid van U hondje bij aankomst
Wij hebben genoodzaakt de adoptie bijdragen met 25 euro verhoogd .Niet zomaar, maar omdat wij nu elke hondje voorzien van een gepast veiligheidtuigje dat ze aan hebben bij aankomt. Ze hebben ook een halsbandje aan. Aan iedereen vragen wij dan ook om een dubbel veiligheidslijn mee te brengen. Helaas leze we dat er nog te veel hondjes ontsnappen bij aankomst. Bij ons is het nog maar 3 keer gebeurd op 12 jaar en dit was niet na,aankomst . Maar 3 keer te veel. Dus dit is vanaf nu verplicht. En ook de eerste periode staan we erop deze veiligheidsregel in acht te houden. Veiligheid gaat boven alles. We hebben er 50 nu aangekocht voor ons volgende transport .12-10-2023
Arca Noah España wordt gesponsord door:


Advocaat bureau AEG

Baviera Property Management