Arca Noah España 
Andalucia Registry of Associations
Charity No. 8517
Entidad Inscrita en el Registro de
Asociaciones de Andalucia No. 8517
CIF NIF G93145134
RSIN 8275.01.043


x
 

Het konijnenhof, zoekt je een konijntje adopteer!

Het Konijnenhof is een opvang voor konijnen en knaagdieren. Als vrijwilligers willen wij ons op een professionele manier inzetten voor de knaagdiertjes.
Heeft U een diertje gevonden of zoekt U een oplossing voor uw knaagdier? Het Konijnenhof wil de diertjes opvangen en ze een nieuwe thuis bezorgen. Indien we plaats hebben nemen wij ze over en zorgen we voor een goede adoptie voor uw dier. Ons doel is om de konijntjes te plaatsen bij mensen die het diertje een leuke thuis willen geven en uiteraard een goede en gepaste verzorging zullen bieden. Wij houden ook rekening met de `eisen` van de afstaande. contact gegevens geven we niet door omwille van de Privacy. Op de pagina zullen ook geen volledige namen onthult worden kwestie van privacy. Elk dier heeft recht op een goede thuis en huisvesting.

Om de kosten van de verzorging, inentingen,castratie, gezondheidscontrole en eventuele bijkomende dierenartskosten voor een dier in de opvang te kunnen dekken, vragen wij een tegemoetkoming in de kosten. Voor opvang vragen wij een eenmalige bijdrage van 15 euro per dier als het dier niet inge�nt is en niet gecastreerd (man) is. Als het dier inge�nt is -en of gecastreerd is of ��n van beide dan vragen wij een tegemoetkoming van 10 euro/dier. De opvang van uw dier wordt altijd eerst goed besproken en op afspraak gebracht.
Wij willen het, net zoals u, het zo aangenaam mogelijk maken voor de dieren en ze dus ook graag verder gelukkig zien. Als uw binnengebracht dier een nieuwe thuis heeft gevonden of er is een wijziging van de toestand van het dier dan wordt u persoonlijk op de hoogte gehouden alsook wij foto`s ontvangen van uw dier(en) in hun nieuwe thuis zullen deze u ook tegemoet komen.

Sommige diertjes kunnen niet herplaatst worden door ziekte, intensieve verzorging, permanente terugval. Deze diertjes plaatsen we in adoptie op afstand. Hiervoor zoeken wij pleegouders die deze beestjes op afstand willen financieren. Wil jij zo`n pleegouder worden, neem gerust contact met ons op. u steunt hen door een bijdrage per maand te doneren, dit bedrag mag u volledig zelf kiezen. U krijgt hierbij ook een certificaatje van uw meter-en of peterschap.

Stro, bodembedekking, hooi, groenten, gedroogd brood of korrels zijn basisvoorwaarden voor een goede huisvesting en onderhoud van onze dieren. Heb jij die over? Schenkt het gerust aan ons, het is hier altijd welkom!

U kunt bij ons ook terecht voor een herkoppeling met uw huidige knaagdieren. Wij vragen hier een bijdrage van 25 euro voor. Deze opbrengst gaat geheel naar onze opvang.

Wij bieden ook pension aan voor knaagdieren. Gaat u op vakantie en weet u niet waar je geliefde dieren heen moeten? Neem dan gerust met ons contact op zodat uw dieren bij ons op 2 1 euro. Ze krijgen onderdak, hun eigen hokje,bij ons en mogen dagelijks de benen strekken op 6 vierkante meter of meer. De dieren krijgen elke dag een portie groenvoer (groenten en kruiden). We vragen wel eigen korrels mee te brengen voor de gedurende tijd dat de dieren hier verblijven. Dit vragen we zodat de dieren niet te veel op korte termijn moeten wisselen van voeding. Konijnen hebben namelijk gevoelige darmen. Hun toilet wordt dagelijks verschoont en hun hok wordt eenmaal per week volledig gereinigd en ontsmet. Konijntjes die het pension verlaten krijgen nog een lekkere snack mee naar huis. In het pension werken wij ook met een contract. Dit word of wel persoonlijk of wel per mail besproken. Gelieve een maand van te voren een plaats te reserveren.

Wij bieden ook een trimbeurt aan voor uw konijnen. Volledig geschoren of liever de puntjes kwijt? dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u hierover graag meer informatie, contacteer ons dan gerust.

Extra info:
de mannelijke konijntjes worden bij ons standaard gecastreerd.
Alle konijntjes zijn in het bezit van een medisch boekje.
Alle konijntjes zijn gevaccineerd tegen Myxomatose en RHD.
De knaagdieren vertrekken onder contract, waaraan strikt gehouden moet worden.
Hier verlaten zieke dieren de opvang niet!

Wilt u een knaagdiertje(s) een warme, forever home geven of heeft U vragen over hoe het in zijn werk gaat dan mag U ze gerust stellen. U kunt contact met ons opnemen via onze pagina (priv� bericht),
op het GSM nummer: 0473/72 74 75 of
via mailadres: hetkonijnenhof@outlook.com.
Wij zijn gelegen in Stekene (Oost-Vlaanderen, Belgi�). �
Wij en de konijnen horen graag van jullie
.
Arca Noah España wordt gesponsord door:

Home manager and rentals

beautyline

Advocaat bureau AEG


dierenvoeding supermercado del campo

centro veterinario Jubega

ornishop coin

Baviera Property Management