Arca Noah España 
Andalucia Registry of Associations
Charity No. 8517
Entidad Inscrita en el Registro de
Asociaciones de Andalucia No. 8517
CIF NIF G93145134
RSIN 8275.01.043


x
 

belangrijke info over Arca Noah Espana

Arca Noah is een Organisation Espanol geregistreerd volgens de legislación Ley española in Andalusia registration Charity NR. 8615 CIF NIF G93145134
Sinds 2008 . En Wij van Belgische afkomst al 22 jaar Spaans residente.
Wij Arca Noah werken samen met verschillende officieel geregistreerde , locale , organisations in onze regio Andalusie Zuid Spanje en werken NIET met organisaties in Nl of Belgie . De meeste van onze dieren verblijven fosterfamilies waar wij er over meer als 25 bezitten in onze regio Espana Andalusia . of bij de opvang zelf van deze samenwerkende organisaties.
Arca Noah heeft GEEN enkel opvanggezin in Nederland of in België en plaatst NOOIT een dier in een opvang gezin buiten Spanje. Er vertrekt dus NOOIT een dier als het geen eigenaar heeft.
Wij herplaatsen dieren die het nodig hebben, kansarme dieren, verwaarloosde dieren te veel om op te noemen ..., Vele worden in onze regio herplaatst, dit via diverse officeel Spaanse lokale organisatie, soms gaan adoptie dieren ook naar Belgie of NL. Alles volgens de wetgeving waar wij heel goed van op de hoogte zijn en ook voorzien van alle nodige documenten.
Daar wij ons van dag 1 heel goed ons bevraagd hebben, ook via mijn dochter die samen werkt met 8 top advocaten in onze regio spanje ( AEG ) Wat een enorme hulp is indien wij dit nodig hebben of met wettelijke vragen zitten.
Elk van onze adoptiedieren gaan via TRACES ( handelscontrole systeem ) over de grens , direct worden deze dieren op naam van de nieuwe eigenaar geregistreerd en komt de chip op naam van de nieuwe eigenaar. (en er wordt een registratie van wat binnen en buiten gaat bijgehouden door onze gestoria ) . De nieuwe eigenaar wordt dan ook bij het omzetten eigenaar van hun nieuw huisdier. Wij staan echter wel klaar voor de nazorg of herplaatsing indien dit nodig is , daar staat een team voor klaar, daar wij geen enkel geadopteerd dier aan hun lot overlaten.
Geen enkel dier gaat buiten , Espana zonder een officieel Traces reisdocument, dit met een geldig EU paspoort, chip , verplichte Rabia en registratie in de R.A.I en is volledig in orde met alle vaccinaties en leeftijd van de dieren alsook wordt elke dier ouder dan zes maand gesteriliseerd of gecastreerd of als het om medische reden niet meer mogelijk is, zal dit besproken worden, en vanaf 6 maand voorzien van een bloedtest. Ook zijn deze dieren in het bezit van een geldig gezondheidsverklaring certificaat , wij werken samen met verschillende erkende veterinarios die daar ervaring mee hebben en gespecialiseerd zijn in TRACES alsook onze officieel erkende transporten naar België. Bij aankomst is dan ook de lokale Burgemeester en Politie op de hoogte gebracht zodat alles vlekkeloos en safe kan verlopen. Wij werken samen met meerder erkende organisaties alle kosten van de adoptie bedragen gaan dan ook naar de kosten voor deze honden voeding medische verzorging traces transporten indien nodig sterilisatie castraties bloedtesten kortom alles wat ze nodig hebben . En vooral een heel belangrijk punt...... veiligheid boven alles geen enkel dier vertrekt zonder halsband ,veiligheidstuig ,en dubbel aangelijnd. Gelukkig zijn bij ons in 12 jaar tijd minder dan handvol ontsnapt. En hebben we maar heel enkele herplaatsing per jaar. Als organisatie is het deze tijd heel belangrijk als wettelijk en officieel te doen . Helaas gebeurd dit bij vele niet, wat soms ten kosten is van vele goede hardwerkende organisaties is. Dus nog even voor de duidelijkheid, ( vele vragen die in het verleden gesteld zijn ) , Wij plaatsen GEEN enkel van onze opvang honden buiten Spanje in opvang gezinnen daar dit niet is toegelaten , zij verblijven in onze opvang in Spanje of bij de samenwerkende organisaties, of in onze fosterfamilies dit zijn Franse Belgen Nederlandse Spaanse Deense Engelse families tot ze geadopteerd zijn en klaar zijn voor vertrek . Muchas Gracias
Arca Noah España wordt gesponsord door:

Home manager and rentals

beautyline

Advocaat bureau AEG


dierenvoeding supermercado del campo

centro veterinario Jubega

ornishop coin

Baviera Property Management