Arca Noah España 
Andalucia Registry of Associations
Charity No. 8517
Entidad Inscrita en el Registro de
Asociaciones de Andalucia No. 8517
CIF NIF G93145134
RSIN 8275.01.043


x
 

even aandachtig lezen heel belangrijk ONS WERK

lieve mensen even U aandacht. Al deze kleintjes zijn opzoek naar een warm mandje. Wij als organisatie zetten ons vooral in voor de kleintjes, ze zijn weerloos, te klein en soms worden ze hier gewoon als ongelukje geboren of veel te vroeg van de mama weggehaald en achtergelaten. Sommige zijn net geboren, en in een zak als vuil wegesmeten. Heel normaal !!! Deze kleintjes hebben hulp nodig, niet zomaar hulp maar eerste zorgen, liefde die hun mama helaas niet kon geven. Wij vervangen samen met een team van opvang mama`s deze taak. Mensen hoor ik zeggen OOh alleen maar puppies OOh allemaal kleintjes, ja inderdaad lieve mensen alle dagen gaat de telefoon voor hulp. Alle dagen worden er gevonden achtergelaten. De laatste weken weer niet normaal . 10 talen telefoons per week. Helaas zitten we vol. Wij werken niet met een asiel omdat we dit zielig vinden voor deze kwetsbare kleintjes .
Wij als organisatie hebben de keuze gemaakt om ons voor deze kleintjes in te zetten. Omdat ze in opvanggezinnen gaan, waar dag en nacht foster ouders voor ze klaar staan, Flesje geven elke 2h verzorgen ,verschonen, wassen en plassen inderdaad net als je een baby moet verzorgen doen wij dit ook . Ze kunnen in begin nog niet zelfstandig plassen. Deze zorg doet de mama, maar wat als er geen mama meer is??? Mensen zien alleen wat ze zien, maar zien niet de uren dagen weken zorg voor deze kleintjes. Dit kost hopen geld puppymelk puppytrainers , speciale starter voeding om over te schakelen wij geven enkel Royal canis, omdat dit voor de allerkleinste de beste voeding is, vaccinaties ontwormingen . , Niet altijd gaat het goed af en toe slippen er een paar door ons handen, en gaan over de regenboogbrug naar alle Arca noah vriendjes . Wat veel verdriet brengt omdat we zo intens met hun bezig zijn. Ze leren omgaan met kinderen, katten , ander hondjes , sommige opvang mama`s hebben konijntjes kippen, paardjes. Ze leren alles samen met hun broertjes en zusjes. Veel mensen verlang dat ze zindelijk zijn aan de leiband lopen, maar denk zelf eens na als je een jonge pup adopteert hoeveel tijd steek je in één hondje zindelijk maken de algemene puppytraining??? We kunnen dit niet van de opvang mama`s verlangen, ze hebben soms 4-6-8-10-12 hondje in opvang. Opvoeding begint zodra het hondje bij jouw is, bij de ene gaat het vlotter dan de andere. Geduld dit moet je met je kinderen ook hebben. Ene kind is slimmer dan het ander. ene leert al makkelijker iets aan dan het ander.Soms krijgen we een week na aankomst, ik kan het niet aan de pups is nog niet zindelijk hij piept en hup hij moet herplaatst worden of alle dagen in een benchje want ze hadden toch niet zoveel tijd dan ze gedacht hebben . Ze hadden het onderschat. Wie moet het oplossen inderdaad de organisatie. Soms komt een hondje plots terug na jaren er komt een baby , relatie breuk je kan het gekste niet bedenken. En plots heeft de hond gedragsprobleem nooit iets gehoord al die jaren, maar ...... ik ga hier over stoppen want dan wordt ik boos heel boos. Want we moeten maar zien dat wij het oplossen, en niet volgende week liefst nog dezelfde dag!
al deze lieve kleintjes zoeken een warm mandje , ze worden liefde vol opgebracht!
10 talen adoptie aanvragen voor Babsy en babetje als al deze mensen die toch een hondje willen daar gaan we vanuit nu eens een ander lief hondje die ook wachten op een huisje zouden adopteren, krijgen wij weer plaats voor nieuwtjes die anders aan hun lot worden over gelaten .We zitten nu over over vol.
blijf ons steunen , we vragen amper ooit iets nooit bedelen we om een 1 maar soms is het nodig om alle deze kleine mondjes te vullen te verzorgen. Wij plaatsen ook als mensen onze hulp vragen volwassen honden ! voor er commentaar op komt en herplaatsen zo goed we kunnen waar we weet van hebben en wat in onze mogelijkheid ligt onze herplaatsers.
asociacion Arca Noah
Caixa banco Alhaurin el grande
ES86 2100 6892 0902 0006 2875
paypal xtlou1@gmail.com
Muchas Gracias
Arca Noah España wordt gesponsord door:

Home manager and rentals

beautyline

Advocaat bureau AEG


dierenvoeding supermercado del campo

centro veterinario Jubega

ornishop coin

Baviera Property Management