Arca Noah España 
Andalucia Registry of Associations
Charity No. 8517
Entidad Inscrita en el Registro de
Asociaciones de Andalucia No. 8517
CIF NIF G93145134

x
 

Als men een puppy of hondje adopteert.

Een pup is meestal niet zindelijk want dit moet hij aanleren zoals elke ander jonge hond. Wij hebben niet ��n pup hier maar velen en hebben daar niet de tijd voor om de pupjes zindelijk te maken en dit kan in feite ook pas vanaf 12 weken. Dit is dan ook een taak van de nieuwe adoptieouders. Sommige pups kunnen zindelijk zijn omdat ze in een fosterfamilie zijn geweest waar alle aandacht en tijd is ingestoken door de fostermama. Ook oudere hondjes moeten soms terug leren hun behoefte buiten te doen. Velen van deze hondjes zijn achtergelaten en hebben een tijdje rondgezworven. We weten weinig van hun afkomst, omdat de meeste honden niet gechipt zijn kunnen we de vorige eigenaar jammer genoeg niet opsporen, daarom tasten we vaak in het duister waar ze vandaan komen, wat hebben ze in het verleden geleerd en meegemaakt? Ook voor ons een onbeantwoorde vraag. Daarom als je een hondje adopteert dat van finca Noah komt of fosterfamilies moet er tijd ingestoken worden, vele hondjes zijn angstig, voelen zich achtergelaten en hebben trauma`s. Wij proberen dit hier zo goed mogelijk op te vangen en deze hondjes te helpen. Sommige kunnen helaas niet geplaatst worden en zijn dan blijvertjes in finca Noah.
Hoelang een hondje alleen kan zijn .Dit hangt af van hondje tot hondje en het karakter van het hondje. Een pup vraagt dan in begin veel tijd. Niemand is graag alleen, ook een hondje of een pupje niet. Wij kunnen niet verlangen dat mensen in deze tijd 24h, 7op7 bij de hondjes zijn, iedereen moet werken, wat we begrijpen. Als daar een oplossing is om in het begin de hondjes toch niet het gevoel te geven dat ze gelijk achtergelaten worden, ze komen tenslotte van hun broertjes, zusjes en vriendjes uit Spanje. Ze worden dan in een totaal vreemde omgeving geplaatst en dit vraagt tijd. We krijgen soms na 3 dagen al reacties van: help, mijn pup is nog niet zindelijk of kan geen hele dag alleen blijven. Ja, wat zeggen we daarop. Dus daarom denk aub heel goed na als u een adoptiehondje uit Spanje een kans geeft.
puppy\'s kunnen best wat stuk maken . Ze hebben controle en regelmaar nodig. stout geweest? jong geleerd is oud gedaan puppys hebben training nodig
.
daarom is naar school gaan geen slecht idee, om ze snel iets aan te leren Wij gebruiken zelf trannings pampers voor de aller kleinste pups en honden leren snel , het vraagt enkel tijd en geduld!
.
Arca Noah España wordt gesponsord door:

Advocaat bureau AEG

Alhaurin el Grande 952491125

Baviera Property Management