Arca Noah España 
Andalucia Registry of Associations
Charity No. 8517
Entidad Inscrita en el Registro de
Asociaciones de Andalucia No. 8517
CIF NIF G93145134
RSIN 8275.01.043


x
 

Adopteer eens een hondje op afstand

Soms krijgen we reacties van mensen die zelf niet in de gelegenheid zijn om een dier te adopteren, maar toch iets voor onze dieren willen doen.

Als oplossing bieden wij de mogelijkheid een dier op afstand te adopteren. Deze dieren moeten ook jaarlijks hun vaccinaties krijgen en moeten ook wel eens naar de dierenarts. Vooral het eten is en blijft voor de blijvertjes een dure aangelegenheid.

Adoptie op afstand gaat per maand. U kunt aangeven gedurende hoeveel maanden U een dier wenst te adopteren. De kosten zijn 15,00 euro per maand. Het spreekt vanzelf dat dit geld volledig aan het welzijn van het door U gekozen dier wordt besteed.
Natuurlijk kunt U desgewenst meerdere dieren op afstand adopteren, maar een dier kan ook door meerdere mensen worden geadopteerd.

Wij zullen U regelmatig op de hoogte houden over het welzijn van het door u geadopteerde dier, hetzij via een email, hetzij via de website. Heeft het dier een definitief huisje gevonden, dan laten wij U dat direct weten.

Voor meer info om een hondje op afstand te adopteren: www.arcanoah.eu
Hierbij nog enkele foto`s van onze blijvertjes, de volledige lijst van de blijvertjes kan u in de bovenste balk bij info terugvinden.

Alvast namens de honden,

Muchas Gracias!SonicCloeDarciaWendy
.
BinaNoortjeMiepjePolly ( Dalia)
.
CatoMarskaLupeLady
.
DjangoBenjiTasminFloor
.
DolfKiaNeroKay
.
Arca Noah España wordt gesponsord door:

Home manager and rentals

beautyline

Advocaat bureau AEG


dierenvoeding supermercado del campo

centro veterinario Jubega

ornishop coin

Baviera Property Management